FAQ

Hur många shootar kan jag dricka per dag?

1 (shot) eller 1 (kopp) per dag.

När ska jag dricka drycken?

1 portions påse på morgonen på tom mage innan frukost, vänta minst 30 min innan intag av frukost eller dryck (vatten går bra att dricka).  
Shot någon gång under dagen.

Hur mycket kan jag gå ner?

Detta kan man tyvärr inte ge ett svar på, då alla kroppar är olika. Så resultatet är individuellt, men rekommenderad tid att använda produkterna är 3 månader, för att man ska uppleva resultat .

Jag känner inget efter en vecka, varför?

Det är för tidigt, ge det tid. Men kroppen jobbar ändå med att förbränna fettet och hjälpa  metabolismen även om man inte känner av effekten så snabbt. Vissa känner redan av effekten  efter 1 veckas användning, så det är individuellt.  Rekommenderad tid är 3 månader, men även kost, sömn, stress och sjukdom/medicin kan påverka effekten.

Jag är sjuk, kan jag ta detta?

När det kommer till medicinska frågor och sjukdomar. Så rekommenderar vi att du tar kontakt med din läkare och visar innehållet .

Dock får inte gravida och ammande inta ta detta, då koffeinet är högt.

Finns det några biverkningar?

Nej, då detta inte är läkemedel så finns inga biverkningar , det är ett naturligt kosttillskott.

Får barn dricka dessa drycker?

I regel eftersom det är kosttillskott så kan barn över 13 år dricka det, men vi säljer inte till barn och under 18 år då det är en vikthanterings produkt. Då vi inte vill bidra till vikthets mm,  så detta är målsmans ansvar.

Hittade du inte svar på din fråga? Så är du varmt välkommen att kontakta oss. Vår kundservice är specialister på våra produkter och finns tillhands för att hjälpa och rådgöra dig allt från personlig rådgivning och beställning/leveranser.